Valens B kompleks

usp-Bx
Bx
woman

ODLIČNA ABSORPCIJA

Valens B kompleks v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. To je še posebej dobrodošlo za tiste, ki imate oteženo absorpcijo v prebavilih.

pills2

ENOSTAVNA UPORABA

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitaminov skupine B, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želijo jemati kapsul ali tablet.

Pršilo Valens B kompleks hitro postane nepogrešljiv pripomoček v vašem žepu ali torbici.

pomarance

OKUS POMARANČE

Ustno pršilo Valens B kompleks vsebuje aromo pomaranče, ki daje pršilu zelo prijeten okus.

Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

sugarfree

BREZ DODANEGA SLADKORJA

Valens B kompleks ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Bx
Vsebina v 4 razprških B1 (2.2 mg), B2 (0.28 mg), B3 (4 mg), B5 (9 μg), B6 (2.8 mg), B12 (12.5 μg), biotin (50 μg), folna kislina (400 μg)
Okus Pomaranča
Priporočen odmerek 4 razprški dnevno

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 30 dni.

Premalo vitaminov skupine B se lahko odraža na vaši koži, laseh ali nohtih!

Bx-Hint

Vitamini B kompleks (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin in folna kislina) pomagajo našemu telesu pri procesu razgrajevanja zaužite hrane in hkrati proizvajajo energijo. Posamezni vitamini te skupine prispevajo k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkem delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema ter ohranjajo močne lase, nohte in kožo. Pomanjkanje teh vitaminov lahko privede do težav s kožo, slabokrvnosti, izčrpanosti in nespečnosti.

Pomanjkanju so najbolj izpostavljeni ljudje, stari nad 50 let in nosečnice, ki imajo povečano potrebo po teh vitaminih, kot tudi tisti, ki nimajo uravnotežene prehrane. S podobnimi težavami se lahko srečajo tudi fizično aktivne osebe, ki s potenjem izločajo večje količine vitaminov in mineralov.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.