Valens Multivitamin Junior

usp-multivitamin
Valens-Multivitamin
woman

ODLIČNA ABSORPCIJA

Valens Multivitamin Junior v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini.

pills2

ENOSTAVNA UPORABA

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitaminov, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za vse, ki ne želijo jemati kapsul ali tablet.

Njegova uporaba je enostavna in predvsem zabavna!

boy with an orange on white background

OKUS POMARANČE

Valens Multivitamin Junior vsebuje zgoščen sok pomaranče, ki daje pršilu zelo prijeten okus.

Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

sugarfree

BREZ DODANEGA SLADKORJA

Valens Multivitamin Junior ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Valens-Multivitamin
VALENS MULTIVITAMIN JUNIOR
Količina v 2 razprških B1 (0.5 mg), B2 (0.21 mg), B3 (2.4 mg), B5 (2 mg), B6 (0.5 mg), biotin (15 μg), folna kislina (150 μg), B12 (1 μg), A (200 μg), E (1.8 mg), C (12 mg), D3 (10 μg)
Okus Pomaranča
Priporočen odmerek 2 razprška dnevno (zadostuje za 60 dni)
Razprškov v pršilu 120

Otroci, starejši od 7 let, lahko vzamejo do 4 razprške dnevno (v tem primeru izdelek zadostuje za 30 dni)

Neraznolika in neuravnotežena prehrana pri otrocih lahko pripelje do pomanjkanja pomembnih vitaminov v telesu in lahko negativno vpliva na njihov razvoj!

multivitamin main
MJ-hint

Poleg nezdrave prehrane na pomanjkanje vitaminov vpliva tudi fizična aktivnost, zaradi katere se skozi potenje izločajo vitamini, ki jih telesu velikokrat primanjkuje že v osnovi. Simptomi pomanjkanja vitaminov in mineralov pa se največkrat pokažejo šele čez čas, ko se je telo že izčrpalo.

Valens Multivitamin Junior ustno pršilo vsebuje popolno kombinacijo vitaminov v odmerkih, ki so prilagojeni otrokom. Vitamini skupine B prispevajo k delovanju živčnega sistema, normalnem psihološkem delovanjuzmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema ter ohranjajo lepe lase, nohte in predvsem kožo, ki zna biti problematična predvsem v pubertetniških letih. Vitamin A ohranja zdravo kožo in ima obenem tudi vlogo pri ohranjanju vida. Za telesno odpornost smo izdelku dodali še vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin E, ki ščiti celice pred oksidativnem stresom ter vitamin D, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti in  zob.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.