Shopping Cart (0)

Valens B kompleks

ODLIČNA ABSORPCIJA

Valens B kompleks v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. To je še posebej dobrodošlo za tiste, ki imate oteženo absorpcijo v prebavilih.

ENOSTAVNA UPORABA

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitaminov skupine B, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želijo jemati kapsul ali tablet.

Pršilo Valens B kompleks hitro postane nepogrešljiv pripomoček v vašem žepu ali torbici.

OKUS POMARANČE

Ustno pršilo Valens B kompleks vsebuje aromo pomaranče, ki daje pršilu zelo prijeten okus.

Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

BREZ DODANEGA SLADKORJA

Valens B kompleks ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Vsebina v 4 razprških B1 (2.2 mg), B2 (0.28 mg), B3 (4 mg), B5 (9 mg), B6 (2.8 mg), B12 (12.5 μg), biotin (50 μg), folna kislina (400 μg)
Okus Pomaranča
Priporočen odmerek 4 razprški dnevno

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 30 dni.

Premalo vitaminov skupine B se lahko odraža na vaši koži, laseh ali nohtih!

Vitamini B kompleks (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin in folna kislina) pomagajo našemu telesu pri procesu razgrajevanja zaužite hrane in hkrati proizvajajo energijo. Posamezni vitamini te skupine prispevajo k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkem delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema ter ohranjajo močne lase, nohte in kožo. Pomanjkanje teh vitaminov lahko privede do težav s kožo, slabokrvnosti, izčrpanosti in nespečnosti.

Pomanjkanju so najbolj izpostavljeni ljudje, stari nad 50 let in nosečnice, ki imajo povečano potrebo po teh vitaminih, kot tudi tisti, ki nimajo uravnotežene prehrane. S podobnimi težavami se lahko srečajo tudi fizično aktivne osebe, ki s potenjem izločajo večje količine vitaminov in mineralov.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI