Naravni vitamin C iz acerole

Pri odzivu imunskega sistema proti tujkom se poveča tudi sproščanje radikalov. Varovalno vlogo pri tem ima vitamin C, ki v telesu varuje biološke molekule pred oksidativnimi poškodbami. Imunček vsebuje naravni vitamin C iz acerole.

Naravni cink iz gvajave

Cink prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in kognitivnih funkcij, kar je za otroke še posebej pomembno. Imunček vsebuje naravni cink Orgen Zn® iz organskega ekstrakta gvajave, ki je sicer naravni vir tega pomembnega minerala.

Naravni vitamin D3 iz lanolina

Vitamin D ugodno vpliva na telesno odpornost ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti. Zaradi pomanjkanja sončnih žarkov je njegovo uživanje še posebej koristno v jesensko-zimskem obdobju. Imunček vsebuje naravno obliko vitamina D3, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Pridobljena je iz lanolina (ovčja volna).

Naravni betaglukan iz kvasovk

Imunček vsebuje naravne betaglukane, izolirane iz celičnih sten kvasovk. V izdelkih linije Imunofit in v sirupu Imunček uporabljamo naravni betaglukan Yestimun® iz pivovarskih kvasovk, ki velja za enega najbolj čistih in kakovostnih betaglukanov na tržišču.