Shopping Cart (0)

Valens D-Natural Vegan ustno pršilo

Spletna cena

17.49 15.90

Ustno pršilo Valens D-Natural Vegan vsebuje 100% naravno obliko vitamina D3 iz alg, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Primeren je za vegane.

Okus: brez okusa
Pakiranje:
12,5 ml
Priporočen dnevni odmerek:
 1 razpršek
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 125 dni.

Opis

Valens D-Natur Vegan je 100% naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila. Izdelek vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz alg, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Valens D-Natur Vegan ne vsebuje konzervansov in je primeren za vse, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja in želijo popolnoma naravne izdelke. Izdelek je oljnate strukture, brez okusa. 

Vir vitamina D3 v ustnem pršilu Valens D-Natur Vegan so alge, zaradi česar je primeren tudi za vegane.

Proizvajalec surovine razpolaga z naslednjimi certifikati:

 • »Vegan society approved«
 • »Vegetarian society approved«
 • »Kosher« certifikat
 • »Halal« certifikat

Podjetje Valens ima GMP certifikat – najvišji proizvodni standard za prehranska dopolnila, ki zagotavlja sledljivost in kakovost surovin ter končnih izdelkov. Vsi dokumenti so vedno na vpogled pristojnim organom.

Kaj je vitamin D in zakaj ga nujno potrebujemo?
Vitamin D je hormon, ki se s pomočjo sončnih žarkov sintetizira v naši koži. Njegova najpomembnejša vloga je uravnavanje presnove kalcija, s čimer prispeva k zdravju kosti, prispeva pa tudi k ohranjanju zdravih zob, delovanju mišic ter delovanju imunskega sistema. Izrazito prenizek nivo vitamina D pri odraslih lahko vodi do razgradnje ali celo do spontanih zlomov kosti ter prispeva k nastanku osteoporoze v starosti.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite neposredno v usta.  Za odrasle priporočamo zaužitje 1 razprška dnevno.  Za dojenčke in otroke se posvetujte s pediatrom.

Aktivne sestavine v 1 razpršku (0,1 ml):
Vitamin D3: 25 μg oz. 1000
IU (500 % PDV*)
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Ustno pršilo Valens D-Natural Vegan je primerno za vegane. Ne vsebuje glutena, konzervansov, gelatine, alkohola, laktoze, umetnih barvil in arom.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25°C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Prednosti izdelka

1. Popolnoma naravne sestavine
2. Ne vsebuje konzervansov
3. Primerno za vegane
4. Vsebuje kar 125 razprškov
5. Enostavno in zabavno odmerjanje
6. Zagotavlja hitro absorpcijo v ustni votlini
7. Razvito in izdelano v Sloveniji
8. Preverjena kakovost

Sestavine

Sestavine: srednjeverižni trigliceridi, vitamin D3 (holekalciferol).

Vir vitamina D3 v ustnem pršilu Valens D-Natur Vegan so alge, zaradi česar je primeren tudi za vegane. Ne vsebuje glutena, konzervansov, gelatine, alkohola, laktoze, umetnih barvil in arom.

Proizvajalec surovine razpolaga z naslednjimi certifikati:

  • »Vegan society approved«
  • »Vegetarian society approved«
  • »Kosher« certifikat
  • »Halal« certifikat

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI