Shopping Cart (0)

Valens Kolagen Premium tekočina

Spletna cena

20.00 18.00

Valens Kolagen Premium je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte s tekočim kolagenom v hidrolizirani obliki in koencimom Q10. Skrbno izbrane sestavine podpirajo lepoto od znotraj, kjer procesi staranja nastajajo. Obogaten je z vitamini A, C, biotinom ter cinkom in selenom.
Okus: jabolko, kokos in ananas
Pakiranje: 300 ml
Priporočen dnevni odmerek: 15 ml
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 20 dni.
Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Valens Kolagen Premium vsebuje kar 4.000 mg izjemno kakovostnega hidroliziranega ribjega kolagena Peptan® ter 50 mg inovativne vodotopne oblike koencima Q10 naravnega izvora Q10Vital®, ki dokazano zmanjšujeta gubice ter prispevata k bolj gladki, čvrsti in napeti koži. Izdelek je obogaten z vitaminni A in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože, vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože in kosti, selen pa k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Q10Vital® – inovativna vodotopna oblika koencima Q10

V Valensu verjamemo, da lepota prihaja od znotraj, zato smo se odločili, da s študijo dokažemo vpliv uživanja koencima Q10 na kožo. Študijo smo izvedli v sodelovanju z Inštitutom za kozmetiko Visoke šole za storitve. Povzročila je pravo malo revolucijo na tem področju. Študija, v kateri je sodelovalo 33 žensk*, je potrdila, da redno uživanje koencima Q10 v dovolj visokih odmerkih pomembno vpliva na strukturo kože. Rezultati trimesečnega uživanja izdelkov Quvital so pokazali čvrstost in mladostnejši videz kože ter zmanjšanje gub.

Študija je pokazala, da dolgoročno uživanje sirupa s koencimom Q10 izboljša izgled kože, tako v smislu čvrstosti kot kožnega mikroreliefa oziroma zmanjšanja gub. V skupini, ki je jemala višjo koncentracijo koencima Q10 v sirupu, so bili rezultati nekoliko boljši kot v skupini z nižjo koncentracijo, v obeh primerih pa so pri večini prostovoljk opazili izboljšanje čvrstosti in gladkosti kože ter zmanjšanje gub v primerjavi s skupino, ki je uživala placebo (torej sirup brez koencima Q10).

Slika 1: stanje kože pred uživanjem tekočine s Q10Vital

prej21

Slika 2: stanje kože po 3 mesecih rednega uživanja tekočine s Q10Vital

Valens Beauty kolagen Q10 gubice

*Raziskava Inštituta za kozmetiko VIST je trajala približno tri mesece, v tem obdobju pa je 33 zdravih prostovoljk, starih med 45 in 60 let, uživalo prehransko dopolnilo z vodotopnim Q10 v obliki tekočine. Kandidatke so morale biti povsem zdrave, zagotoviti so morale, da niso uporabljale zdravila za zniževanje holesterola v krvi, da pred raziskavo niso bile na invazivnih pomlajevalnih posegih in niso uporabljale kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo koencim Q10. V študiji so testirali kožne parametre, kot so stanje dermisa in gub, vlažnost in elastičnost kože ter odpravo drugih znakov staranja kože. Ena skupina je jemala placebo, druga 50 mg Q10, tretja pa 150 mg Q10 na dan. Avtorji raziskave so rezultate predstavili na svetovni konferenci o koencimu Q10 v Bologni, študija pa je bila objavljena tudi v ugledni znanstveni reviji Biofactors.

 

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Priporočen dnevni odmerek je 15 ml prehranskega dopolnila, ki ga lahko zaužijete v enkratnem ali več manjših odmerkih. Izdelek lahko zaužijete neposredno ali z vodo oziroma drugim hladnim napitkom.

Aktivne sestavine v 15 ml:
hidroliziran ribji kolagen: 4000 mg,
koencim Q10 (Q10Vital®): 50 mg,
vitamin C: 80 mg (100 % *PDV),
cink: 10 mg (100 % *PDV),
vitamin A: 920 μg (115 % *PDV),
biotin: 150 μg (300 % *PDV),
selen: 55 µg (100 % *PDV).
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Ostale sestavine: voda, sredstvi za zgostitev: ksilitol (15 %) in ksantan gumi, zgoščeni naravni jabolčni sok, naravne arome: jabolko, kokos, ananas, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat.

Izdelek ne vsebuje glutena ali umetnih barvil.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju. Po odprtju priporočamo shranjevanje v hladilniku.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Sestavine

Aktivne sestavine v 15 ml:
hidroliziran ribji kolagen: 4000 mg,
koencim Q10 (Q10Vital®): 50 mg,
vitamin C: 80 mg (100 % *PDV),
cink: 10 mg (100 % *PDV),
vitamin A: 920 μg (115 % *PDV),
biotin: 150 μg (300 % *PDV),
selen: 55 µg (100 % *PDV).
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Ostale sestavine: voda, sredstvi za zgostitev: ksilitol (15 %) in ksantan gumi, zgoščeni naravni jabolčni sok, naravne arome: jabolko, kokos, ananas, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat.

Izdelek ne vsebuje glutena ali umetnih barvil.

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Spletna cena

  Quvital Q10 kapsule 100 mg

  23.90 21.51
  Dodaj v košarico
 • Spletna cena

  Quvital Q10 Forte tekočina

  29.99 26.99
  Dodaj v košarico
 • Spletna cena

  Quvital Q10 kapsule 50 mg

  18.99 17.09
  Dodaj v košarico

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI