Shopping Cart (0)

Valens Beauty tekočina

Akcija!

19.90 17.91

Valens Beauty je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo s tekočim kolagenom in koencimom Q10, razvit v Sloveniji. Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki podpirajo lepoto od znotraj. Ima zelo prijeten okus pinakolade in ne vsebuje dodanega sladkorja.

Okus: ananas in kokos
Pakiranje:
200 ml
Priporočen dnevni odmerek: 10 ml
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 20 dni.

Kategorija: Oznaki: , , ,

Opis

Valens Beauty vsebuje kar 4.000 mg izjemno kakovostnega ribjega kolagena Peptan® ter 50 mg inovativne vodotopne oblike koencima Q10 naravnega izvora Q10Vital®, ki dokazano zmanjšujeta gubice ter prispevata k bolj gladki, čvrsti in napeti koži. Izdelek vsebuje tudi vitamin A in biotin, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože ter vitamin C, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Q10Vital® – inovativna vodotopna oblika koencima Q10

V Valensu verjamemo, da lepota prihaja od znotraj, zato smo se odločili, da s študijo dokažemo vpliv uživanja koencima Q10 na kožo. Študijo smo izvedli v sodelovanju z Inštitutom za kozmetiko Visoke šole za storitve. Povzročila je pravo malo revolucijo na tem področju. Študija, v kateri je sodelovalo 33 žensk*, je potrdila, da redno uživanje koencima Q10 v dovolj visokih odmerkih pomembno vpliva na strukturo kože. Rezultati trimesečnega uživanja izdelkov Quvital so pokazali čvrstost in mladostnejši videz kože ter zmanjšanje gub.

Študija je pokazala, da dolgoročno uživanje sirupa s koencimom Q10 izboljša izgled kože, tako v smislu čvrstosti kot kožnega mikroreliefa oziroma zmanjšanja gub. V skupini, ki je jemala višjo koncentracijo koencima Q10 v sirupu, so bili rezultati nekoliko boljši kot v skupini z nižjo koncentracijo, v obeh primerih pa so pri večini prostovoljk opazili izboljšanje čvrstosti in gladkosti kože ter zmanjšanje gub v primerjavi s skupino, ki je uživala placebo (torej sirup brez koencima Q10).

Slika 1: stanje kože pred uživanjem tekočine s Q10Vital

prej21

Slika 2: stanje kože po 3 mesecih rednega uživanja tekočine s Q10Vital

Valens Beauty kolagen Q10 gubice

*Raziskava Inštituta za kozmetiko VIST je trajala približno tri mesece, v tem obdobju pa je 33 zdravih prostovoljk, starih med 45 in 60 let, uživalo prehransko dopolnilo z vodotopnim Q10 v obliki tekočine. Kandidatke so morale biti povsem zdrave, zagotoviti so morale, da niso uporabljale zdravila za zniževanje holesterola v krvi, da pred raziskavo niso bile na invazivnih pomlajevalnih posegih in niso uporabljale kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo koencim Q10. V študiji so testirali kožne parametre, kot so stanje dermisa in gub, vlažnost in elastičnost kože ter odpravo drugih znakov staranja kože. Ena skupina je jemala placebo, druga 50 mg Q10, tretja pa 150 mg Q10 na dan. Avtorji raziskave so rezultate predstavili na svetovni konferenci o koencimu Q10 v Bologni, študija pa je bila objavljena tudi v ugledni znanstveni reviji Biofactors.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Priporocamo zaužitje 10 ml (2 dozirni žlički) dnevno.

Aktivne sestavine v 10 ml:
ribji kolagen: 4000 mg,
koencim Q10 (Q10Vital®): 50 mg,
vitamin C: 80 mg (100 % *PDV),
vitamin A: 920 μg (115 % *PDV),
biotin: 150 μg (300 % *PDV).
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Izdelek ne vsebuje glutena ali umetnih barvil.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni
nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Sestavine

 • voda
 • ribji kolagen (Peptan®)
 • sladilo: ksilitol (15 %)
 • Q10Vital® (voda, modificiran škrob, koencim Q10)
 • zgoščeni naravni jabolčni sok (5 %)
 • vitamin C (natrijev L-askorbat)
 • arome: granatno jabolko, kokos, ananas
 • kislina: citronska kislina,
 • konzervans: natrijev benzoat
 • vitamin A (retinil acetat)
 • sredstvo za zgostitev: ksantan gumi
 • biotin (D-biotin)

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI