Shopping Cart (0)

Valens Cink Plus ustno pršilo

Spletna cena

11.99 10.90

Valens Cink Plus vsebuje edinstveno kombinacijo liposomalne oblike cinka (SunActive® Zn z izboljšano absorpcijo in biorazpoložljivostjo) ter pomembne vitamine C, D in B6, ki skupaj s cinkom prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Valens Cink Plus je obogaten tudi z vitaminom E, ki ima poleg vitamina C antioksidativni učinek, saj ščiti celice pred oksidativnim stresom. Naravna aroma ananasa dale izdelku zelo prijeten okus.

Pakiranje: 25 ml (120 razprškov)
Priporočen dnevni odmerek: 4 razprški dnevno
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadostuje za 30 dni.

Opis

Valens Cink Plus je prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki ga odlikujeta enostavno odmerjanje in izjemna absorpcija. Vsebuje edinstveno kombinacijo liposomalne oblike cinka (SunActive® Zn z izboljšano absorpcijo in biorazpoložljivostjo) ter pomembne vitamine C, D in B6, ki skupaj s cinkom prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Valens Cink Plus je obogaten tudi z vitaminom E, ki ima poleg vitamina C antioksidativni učinek, saj ščiti celice pred oksidativnim stresom. Naravna aroma ananasa daje izdelku zelo prijeten okus.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek za odrasle in otroke po 3. letu starosti so 4 razprški, najbolje po glavnem obroku. V tem primeru vsebina zadostuje za 30 dni.

Sestavine v 4 razprških (0,8 ml):
Cink: 5 mg (50 % PDV*),
Vitamin D: 20 μg (400 % PDV*),
Vitamin B6: 1,4 mg (100 % PDV*),
Vitamin E: 4 mg (33 % PDV*)
Vitamin C: 20 mg (25 % PDV*)
*Priporočen dnevni vnos

Ustno pršilo Valens Cink Plus je primerno za vegeterijance. Ne vsebuje glutena, želatine, alkohola, laktoze, umetnih barvil in arom.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 3 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Prednosti izdelka

Enostavna uporaba

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitaminov glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za vse, ki ne želite jemati kapsul ali tablet. Njegova uporaba je enostavna in predvsem zabavna!

Okus ananasa

Valens Cink Plus vsebuje naravno aromo ananasa, ki daje pršilu zelo prijeten okus. Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

Brez dodanega sladkorja

Valens Cink Plus ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Sestavine

 • voda
 • gostilo: ksilitol in ksantan gumi
 • zgoščen naravni jabolčni sok (8 %)
 • natrijev-L-askorbat
 • SunActive® Zn (maltodekstrin, cinkov oksid, poliglicerol ester maščobnih kislin, emulgator: hidroliziran sojin lecitin)
 • D-alfa-tokoferil acetat
 • holekalciferol
 • naravna aroma ananasa
 • piridoksin
 • hidroklorid
 • kisline: citronska kislina
 • konzervans: kalijev sorbat

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI