Shopping Cart (0)

Valens Multivitamin Junior ustno pršilo

Akcija!

9.90 8.91

Valens Multivitamin Junior je prehransko obliko v priročni obliki ustnega pršila z odličnim okusom pomaranče. Vsebuje popolno kombinacijo vitaminov v odmerkih, ki so prilagojeni
otrokom. Zaradi prijetnega okusa in zabavne uporabe ga otroci še posebej obožujejo.

Okus: pomaranča
Pakiranje:
25 ml
Priporočen dnevni odmerek: 2-4 razprški (za otroke, starejše od sedem let)
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadostuje za 30-60 dni.

Opis

Neraznolika in neuravnotežena prehrana pri otrocih lahko pripelje do pomanjkanja pomembnih vitaminov v telesu in lahko negativno vpliva na njihov razvoj. 

Poleg nezdrave prehrane na pomanjkanje vitaminov vpliva tudi fizična aktivnost, zaradi katere se s potenjem izločajo vitamini, ki jih telesu velikokrat že v osnovi primanjkuje. Simptomi  pomanjkanja vitaminov in mineralov pa se največkrat pokažejo šele čez čas, ko se je telo že izčrpalo.

Ustno pršilo Valens Multivitamin Junior vsebuje popolno kombinacijo vitaminov v odmerkih, ki so prilagojeni otrokom. Vitamini skupine B prispevajo k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanjuzmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema ter ohranjajo lepe lase, nohte in predvsem kožo, ki zna biti problematična predvsem v pubertetniških letih. Vitamin A ohranja zdravo kožo in ima obenem tudi vlogo pri ohranjanju vida. Za telesno odpornost smo izdelku dodali še vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin E, ki ščiti celice pred oksidativnem stresom, ter vitamin D, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Navodila za uporabo: 2 razprška na dan. Pri otrocih nad 7 let lahko dnevni odmerek podvojite. Pred
uporabo dobro pretresite.

Sestavine v 2 razprških (0,4 ml):
Tiamin: 0,5 mg (63 % PDV*),
Riboflavin: 0,21 mg (23 % PDV*),
Niacin: 2,4 mg (24 % PDV*),
Pantotenska kislina: 2 mg (50 % PDV*),
Vitamin B6: 0,5 mg (100 % PDV*),
Biotin: 0,015 mg (100 % PDV*),
Folna kislina: 0,15 mg (50 % PDV*),
Vitamin B12: 0,001 mg (67 % PDV*),
Vitamin A: 0,2 mg (29 % PDV*),
Vitamin D: 0,01 mg (200 % PDV*),
Vitamin E: 1,8 mg (23 % PDV*)
Vitamin C: 12 mg (17 % PDV*)
*Priporočen dnevni vnos

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 3 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Prednosti izdelka

Odlična absorpcija

Valens Multivitamin Junior v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini.

Enostavna uporaba

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitaminov glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za vse, ki ne želite jemati kapsul ali tablet. Njegova uporaba je enostavna in predvsem zabavna!

Okus pomaranče

Valens Multivitamin Junior vsebuje zgoščen sok pomaranče, ki daje pršilu zelo prijeten okus.
Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

Brez dodanega sladkorja

Valens Multivitamin Junior ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Sestavine

 • voda
 • sladilo: ksilitol (30 %)
 • zgoščen sok pomaranče (8 %)
 • natrijev-L-askorbat
 • holekalciferol
 • aroma pomaranče
 • DL-alfa-tokoferil acetat
 • nikotinamid
 • kalcijev D-pantotenat
 • retinil acetat
 • konzervans: natrijev benzoat
 • piridoksin hidroklorid
 • sredstvo za zgostitev: ksantan gumi
 • tiamin hidroklorid
 • natrijev riboavin-5-fosfat
 • pteroilmonoglutaminska kislina
 • D-biotin
 • metilkobalamin

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI