Shopping Cart (0)

Valens vitamin D 1000 ustno pršilo

Spletna cena

10.90 9.81

Valens vitamin D 1000 je prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila z odličnim okusom jabolka, ki vsebuje vitamin D3 naravnega izvora. V enem razpršku vsebuje kar 1000 IU vitamina D3, ki prispeva k ohranjanju zdravju kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija.

Okus: jabolko
Pakiranje:
25 ml
Priporočen dnevni odmerek: 1 razpršek
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 125 dni.

Opis

Vitamin D3 prispeva k ohranjanju zdravju kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija. Pršilo zagotavlja odlično absorpcijo že v ustni votlini, zaradi priročne embalaže pa lahko postane vaš zvesti stalni spremljevalec. Priporočamo uživanje po obroku.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 125 dni.

Aktivne sestavine v 1 razpršku (0,2 ml):
Vitamin D3: 25 μg oz. 1000 IU (500% PDV*)
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Ne vsebuje želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Prednosti izdelka

Odlična absorpcija

Vitamin D v obliki ustnega pršila omogoča
enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. To je še posebej dobrodošlo za tiste, ki imate oteženo absorpcijo v prebavilih. Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice. Priporočamo uživanje po obroku.

Enostavna uporaba

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitamina D, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želite jemati kapsul ali tablet. Valens vitamin D ustno pršilo hitro postane nepogrešljiv pripomoček v vašem žepu ali torbici!

Okus jabolka

Ustno pršilo Valens D plus vsebuje aromo jabolka, ki daje pršilu zelo prijeten okus.

Brez dodanega sladkorja

Pršila Valens vitamin D ne vsebujejo dodanega sladkorja. Vsebujejo zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Sestavine

  • voda
  • sladilo: ksilitol (20 %)
  • vitamin D3 (holekalciferol)
  • naravna aroma jabolka
  • sredstvo za zgostitev: ksantan gumi
  • kislina: citronska kislina
  • konzervans: natrijev benzoat

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI