fbpx

Valens vitamin D baby ustno pršilo

Akcija!

9.90 8.91

Valens Vitamin D baby je prehransko dopolnilo v priročni obliki ustnega pršila z odličnim okusom jagode. Vitamin D je hormon, ki ga naša koža sintetizira s pomočjo sončnih žarkov in je nujno potreben za življenje. Izjemno pomemben je za normalen in zdrav razvoj kosti ter zob, delovanje mišic in imunskega sistema ter zdravje nasploh. Dodajanje vitamina D je zelo pomembno že v otroštvu, ko je formiranje okostja v telesu še posebej hitro.

Okus: jagoda
Pakiranje:
25 ml
Priporočen dnevni odmerek: 1 razpršek
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 125 dni.

Kategorija: Oznaki: , , ,

Opis

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 125 dni. V primeru povečanih potreb lahko zaužijete
tudi do 2 razprška dnevno. Vsebino lahko odmerjate bodisi neposredno v otrokova usta, lahko pa tudi na žličko, v pripravljen napitek ali živilo.

Aktivne sestavine v 1 razpršku (0,2 ml):
Vitamin D3: 10 g oz. 400 IU (200% PDV*)
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Brez želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabiti v 6 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Prednosti izdelka

Odlična absorpcija

Valens vitamin D baby v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini.

Enostavna uporaba

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitamina D, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želite jemati kapsul ali tablet. Valens vitamin D baby ustno pršilo hitro postane nepogrešljiv pripomoček v vašem žepu ali torbici!

Okus jagode

Valens D baby vsebuje zgoščen sok jagode, ki daje pršilu zelo prijeten okus. Za optimalen učinek
usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

Brez dodanega sladkorja

Pršilo ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Sestavine

  • voda
  • sladilo: ksilitol (30%)
  • vitamin D3 (holekalciferol)
  • aroma jagode
  • konzervans: natrijev benzoat
  • sredstvo za zgostitev: ksantan gumi

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Questions?/Vprašanja?

MENI
Košarica