Shopping Cart (0)

Valens vitamin D plus ustno pršilo

Spletna cena

11.90 10.71

Valens vitamin D PLUS je edinstveno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila z odličnim okusom peperminta, ki vsebuje vitamina D3 in K2 naravnega izvora. Vitamin D3 prispeva k ohranjanju zdravja kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija. Vitamin K2 (izdelek vsebuje obliko menakinon MK-7 z najboljšo absorpcijo), pa poleg ohranjanja zdravih kosti prispeva tudi k normalnemu strjevanju krvi.

Okus: pepermint
Pakiranje:
25 ml
Priporočen dnevni odmerek: 1-2 razprška
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 125 dni.

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Valens vitamin D PLUS je edinstveno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki vsebuje vitamina D3 in K2 naravnega izvora. Vitamin D3 prispeva k ohranjanju zdravja kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija. Vitamin K2 (izdelek vsebuje obliko menakinon MK-7 z najboljšo absorpcijo), pa poleg ohranjanja zdravih kosti prispeva tudi k normalnemu strjevanju krvi. Pršilo zagotavlja odlično absorpcijo že v ustni votlini in ima prijeten okus peperminta.
Priporočamo uživanje po obroku. Praktična embalaža je zelo priročna in pršilo lahko postane vaš zvesti stalni spremljevalec.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 125 dni. V primeru povečanih potreb lahko zaužijete tudi do 3 razprške dnevno.

Aktivne sestavine v 1 razpršku (0,2 ml):
Vitamin D3: 12,5 μg
oz. 500 IU (250% PDV*)
Vitamin K2: 15 μg (20% PDV*)
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Ne vsebuje želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Prednosti izdelka

Odlična absorpcija

Valens vitamin D plus v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. To je še posebej dobrodošlo za tiste, ki imate oteženo absorpcijo v prebavilih. Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

Enostavna uporaba

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitamina D, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želite jemati kapsul ali tablet. Ustno pršilo Valens vitamin D plus hitro postane nepogrešljiv pripomoček v vašem žepu ali torbici!

Okus peperminta

Ustno pršilo Valens vitamin D plus vsebuje aromo peperminta, ki daje pršilu zelo prijeten okus.

Brez dodanega sladkorja

Pršilo Valens vitamin D plus ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Sestavine

  • voda
  • sladilo: ksilitol (30 %)
  • vitamin D3 (holekalciferol)
  • naravna aroma mete (pepermint)
  • vitamin K2 (menakinon)
  • sredstvo za zgostitev: ksantan gumi
  • konzervans: natrijev benzoat

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI