Valens Super železo tekočina

13.40 

Valens Super železo je tekoče prehransko dopolnilo z železom, ki ima vlogo pri pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, delovanju imunskega sistema, sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vsebuje patentirano bisglicinatno obliko železa Ferrochel®, ki je bolj blaga do želodca in ima boljšo absorpcijo od običajnih oblik. Izdelek vsebuje še  folno kislino, tiamin ter vitamine B6, B12 in C.

Izdelek je posebej priporočljiv za ženske, vključno z doječimi materami, otroke, mladostnike, starejše, vegane in vse z aktivnim življenjskim slogom.

Okus: pomaranča
Pakiranje: 200 ml
Priporočen dnevni odmerek: za odrasle 10 ml (2 čajni žlički), za otroke od 3. leta dalje 5 ml (1 čajna žlička)
Glede na priporočen dnevni odmerek vsebina zadostuje za 20-40 dni.

Valens Iron Plus tekočina

13.40 

Valens Iron Plus je tekoče prehransko dopolnilo z visoko kakovostnim železom, vitaminom C, ki povečuje absorpcijo železa, ter vitamini B1 (tiamin), B6, B12 in folno kislino, ki podpirajo delovanje železa. Oblika železa, ki jo vsebuje Valens Iron Plus, je želodcu prijazna in ne povzroča zaprtja, omogoča pa tudi boljšo absorpcijo v primerjavi z običajnimi oblikami.

Valens Iron Plus se še posebej priporoča ženskam, otrokom, starejšim in vegetarijancem. Izdelek ima zaradi skrbno izbrane kombinacije sadnih in zelenjavnih koncentratov zelo prijeten okus.

Okus: skrbno izbrana kombinacija sadnih in zelenjavnih koncentratov zelo prijetnega okusa.
Pakiranje: 200 ml
Priporočen dnevni odmerek: za odrasle 10 ml, za otroke med 3. in 14. letom pa 5 ml.

Izdelek je opremljen z embalažo v angleškem jeziku. Slovenska navodila si lahko prenesete tukaj