Prikaz vseh 6 rezultatov

Akcija!

Merilnik krvnega tlaka G+ in gratis kapsule Quvital® 50 mg

146.95  69.99 

OMEJENA KOLIČINA

Ker v Valensu prisegamo na preventivo, še posebej glede zdravja srca in ožilja, smo se odločili, da v našo ponudbo dodamo nadlaktni merilnik tlaka G+. Gre za enega najbolj kvalitetnih in vsestranskih merilnikov, ki omogoča enostavno uporabo in visoko natančnost meritve, priložen pa ima adapter za napajanje, zaradi česar vam ni potrebno kupovati dodatnih baterij. Da bo odločitev lažja, pa vam ob nakupu podarimo tudi Quvital® kapsule 50 mg.

V enem paketu boste tako po zelo ugodni ceni dobili dva izjemno kakovostna izdelka za preventivno dejavnost na področju srca in ožilja. Merilnik krvnega tlaka je po mnenju strokovnjakov nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu, Quvital® pa je sinonim za koencim Q10 vrhunske kakovosti. Kapsule, ki jih boste v paketu prejeli brezplačno, vsebujejo 50 mg koencima Q10 v obliki Q10Vital® – posebne vodotopne oblike Q10, za katero smo z več različnimi študijami dokazali izjemno (4-krat boljšo) asorpcijo, tudi pri starejših odraslih. Quvital® kapsule 50 mg vsebujejo tudi tiamin (vitamin B1), ki ima vlogo pri delovanju srca, in riboflavin (vitamin B2), ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. 

Glavne prednosti nadlaktnega merilnika krvnega tlaka G+

  • Enostavna uporaba in velik zaslon
  • Merjenje na nadlahti omogoča visoko natančnost meritve
  • Detektor nepravilnega utripa
  • Priložen adapter za napajanje (deluje pa tudi na baterije)
  • Spomin za 90 meritev
  • Priložena lična torbica za shranjevanje
  • Garancija: 2 leti

Akcija Paket Merilnik krvnega tlaka G+ in gratis Quvital® 50 mg velja do razprodaje zalog

Quvital® Q10 kapsule 50 mg

18.99 

Prehransko dopolnilo Quvital® Q10 kapsule 50 mg vsebuje 50 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®) v eni kapsuli. Poleg tega vsebujejo vitamin B1 (tiamin), ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju srca in pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju, ter vitamin B2 (riboflavin), ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Quvital® kapsule 50 mg priporočamo vsem, ki želijo nadomestiti običajno pomanjkanje Q10 oz. ljudem po 40. letu starosti.

Pakiranje: 30 kapsul
Priporočen dnevni odmerek:
 1 kapsula
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 30 dni.

Quvital® Q10 kapsule 100 mg

23.90 

Prehransko dopolnilo Quvital® Q10 kapsule 100 mg vsebuje 100 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®) v eni kapsuli. Poleg tega vsebujejo vitamin B1 (tiamin), ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju srca in pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju, ter vitamin B2 (riboflavin), ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Quvital® kapsule 100 mg priporočamo ljudem po 50. letu, aktivnim športnikom in uživalcem statinov, t. j. zdravil za zniževanje ravni holestorola v krvi.

Pakiranje: 30 kapsul
Priporočen dnevni odmerek:
 1 kapsula
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 30 dni.

Quvital® Q10 Forte tekočina

29.99 

Quvital® Q10 Forte je prehransko dopolnilo v tekoči obliki za vse tiste, ki kapsul ne morejo ali ne želijo uživati. V priporočenem dnevnem odmerku (dozirna žlička 5 ml) vsebuje 75 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®), poleg tega pa vsebuje še vitamin B1 (tiamin), ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju srca in pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju, ter vitamin B2 (riboflavin), ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Quvital® Forte priporočamo ljudem po 50. letu, še posebej tistim z neuravnoteženo prehrano, aktivnim športnikom in uživalcem statinov t. j. zdravil za zniževanje ravni holestorola v krvi.

Okus: jabolko
Pakiranje: 
180 ml
Priporočen dnevni odmerek:
1 dozirna žlička
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 36 dni. 

Quvital® Q10 kapsule 30 mg

12.99 

Prehransko dopolnilo Quvital® Q10 kapsule 30 mg vsebuje 30 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®) v eni kapsuli. Izdelek priporočamo ljudem med 25. in 40. letom, ki želijo vzdrževati normalen nivo Q10 v telesu.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula
Pakiranje: 30 kapsul
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 30 dni.

Quvital® Q10 ustno pršilo

16.90 

0,56 €/dan 

Quvital® Q10 ustno pršilo je zaradi svoje inovativne oblike edinstven izdelek na tržišču, saj omogoča izjemno enostavno odmerjanje in je primeren tudi za tiste, ki ne želijo uživati kapsul ali tablet. Dnevni odmerek (5 razprškov) vsebuje 50 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®) ter vitamin B1 (tiamin), ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju srca in pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju. Quvital® ustno pršilo priporočamo vsem, ki želijo nadomestiti običajno pomanjkanje Q10 oz. ljudem po 25. letu starosti.

Okus: ananas
Pakiranje: 
27 ml
Priporočen dnevni odmerek:
 5 razprškov
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 30 dni.