Shopping Cart (0)

NOVICE


20. oktober 2017


Letos smo naše izdelke prvič predstavili na sejmu Supply Side West v Las Vegasu, ki je potekal 28. in 29. septembra 2017. Glavni namen je bil predstaviti naše podjetje in patentirano surovino Q10Vital ameriškim proizvajalcem in distributerjem prehranskih dopolnil, saj ZDA predstavljajo največji delež v svetovni potrošnji koencima Q10. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur, v okviru Javnega razpisa “Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017”. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


15. oktober 2017


Podjetje Valens se je že tretje leto zapored udeležilo sejma Narava in zdravje, kjer smo predstavili našo linijo prehranskih dopolnil. Največje zanimanje je še vedno za naš najbolje prodajani izdelek Quvital, ki zaradi patentirane vodotopne oblike Q10 predstavlja vrhunsko kakovost v svetovnem merilu, vedno bolje pa so sprejeta tudi Valens ustna pršila, ki omogočajo enostavno uporabo in so odličnega okusa. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem in se vidimo prihodnje leto!


10. september 2017


V podjetju Valens v prihodnje načrtujemo povečan obseg poslovanja na domačem in na tujih trgih. Za dosego ciljev, ki smo si jih zastavili, potrebujemo novega sodelavca/ko, ki bo naši prodajni ekipi pomagal/a na poti do uspeha. V ta namen razpisujemo novo delovno mesto:

KOMERCIALIST

Od kandidatov pričakujemo naslednja znanja in veščine:

  • Odlično znanje slovenskega in angleškega jezika
  • Komunikativnost in veselje do dela z ljudmi
  • Odlične prodajne veščine in pogajalske sposobnosti
  • Napredno znanje MS Office (predvsem Excel)
  • Samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost
  • Vozniški izpit B kategorije
  • Pripravljenost na službena potovanja izven Slovenije

Vaša naloga bo pridobivanje novih kupcev s področja prehranskih dopolnil in surovin, pri čemer boste odgovorni vodji prodaje. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v marketingu in delu s prehranskimi dopolnili oziroma zdravo prehrano.

Ponujamo zaposlitev v rednem delovnem razmerju (ni pa pogoj, lahko tudi s. p.), v urejenem okolju in ambicioznem kolektivu. Delovno mesto je v Šenčurju pri Kranju.

Vaše prijave z opisom znanj in konkretnih izkušenj pošljite do 30. 9. 2017, izključno v elektronski obliki na info@valens.si, z zadevo “Komercialist”.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI