Shopping Cart (0)

NOVICE


23. maj 2018


Prosti delovni mesti: strokovni sodelavec v razvoju in komercialist

Zaradi povečanega obsega prodaje in novih izzivov pri razvoju prehranskih dopolnil ter dodatkov k prehrani iščemo nova sodelavca v prodaji in razvoju. V ta namen razpisujemo novi delovni mesti, z naslednjimi zahtevami in obsegom nalog:

1. STROKOVNI SODELAVEC V RAZVOJU (M/Ž)

VII. stopnja izborazbe (biokemija)
Odlično znanje slovenskega in angleškega jezika
Komunikativnost in sposobnost timskega dela
Napredno znanje MS Office
Inovativnost, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost
Vozniški izpit B-kategorije
Pripravljenost na občasna službena potovanja izven Slovenije

Vaše naloge bodo razvoj novih izdelkov, vodenje ustrezne dokumentacije in sodelovanje pri komunikaciji s strokovno javnostjo. Delovno mesto je v Šenčurju pri Kranju.


2. KOMERCIALIST (M/Ž)

VII. stopnja izobrazbe (ekonomija ali naravoslovne vede)
Odlično znanje slovenskega in angleškega jezika
Komunikativnost in veselje do dela z ljudmi
Odlične prodajne veščine in pogajalske sposobnosti
Napredno znanje MS Office (predvsem Excel)
Samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost
Vozniški izpit B-kategorije
Pripravljenost na službena potovanja izven Slovenije
Zaželene izkušnje v prodaji in marketingu

Vaša naloga bo pridobivanje novih kupcev s področja prehranskih dopolnil in surovin, pri čemer boste odgovorni vodji prodaje. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v marketingu in delu s prehranskimi dopolnili oziroma zdravo prehrano. Ponujamo zaposlitev v rednem delovnem razmerju (ni pa pogoj, lahko tudi s. p.), v urejenem okolju in ambicioznem kolektivu. Delovno mesto je v Šenčurju pri Kranju.


Vaše prijave z opisom znanj in konkretnih izkušenj (zaželen tudi CV v angleščini), pošljite do 30. 6. 2018, izključno v elektronski obliki na info@valens.si, z zadevo “Razvojnik” ali “Komercialist”. Obravnavali bomo samo prijave kandidatov/kandidatk, ki izpolnjujejo vse navedene pogoje.


1. februar 2018


Gimnastičar Andraž Lamut cilja na Olimpijske igre v Tokiu 2020

S podporo podjetja Valens skupaj na poti do cilja

30-letni magister farmacije Andraž Lamut, specialist na bradlji in mladi raziskovalec na ljubljanski Fakulteti za farmacijo, živi dve vzporedni življenji. Poleg časa, ki ga nameni redni zaposlitvi, vsak teden vsaj 30 ur nameni treningom in drugim aktivnostim, povezanim z gimnastiko – z namenom, da se uvrsti na Olimpijske igre v Tokiu 2020.

’Z gimnastiko se ukvarjam že od svojega sedmega leta in še vedno je moja velika ljubezen. Rad imam lepoto gibanja, preizkušanje mej zmogljivega, eleganco in užitek tega športa. Moja dosedanja kariera je bila turbulentna, od uspehov, kot so nastopi na svetovnih in evropskih prvenstvih ter univerzijadah, pa do poškodb, ki so zahtevale dolge rehabilitacije. Trenutno sem v odlični formi in pripravljen na vse napore in izzive, ki jih s seboj prinaša moj cilj – udeležiti se olimpijskih iger v Tokiu čez dve leti. Gimnastika je žal pri nas še vedno zapostavljen šport in zelo težko je dobiti sredstva za uspešno vadbo, zato sem hvaležen slovenskemu podjetju Valens za podporo pri doseganju mojega zastavljenega cilja,’ pravi Andraž Lamut.

Slovensko podjetje Valens iz Šenčurja pri Kranju, svetovno priznan proizvajalec inovativnih prehranskih dopolnil in funkcionalnih surovin, se je odločilo, da podpre Andraža Lamuta pri njegovi poti do cilja, udeležbe na Olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020. Lamut se ne ukvarja le z gimnastiko, ampak je hkrati zaposlen kot mladi raziskovalec na Fakulteti za farmacijo. Podjetje Valens ceni talente, še posebej tiste, povezane s farmacijo, in vidi v sodelovanju dvojno »zmago« – podporo ambicioznemu slovenskemu športniku in mlademu raziskovalcu farmacevtu. Za začetek sodelovanja so mu podarili vadbeno blazino in svoje izdelke znamke Quvital®, ki poskrbijo za energijo, mladost in vitalnost. Gre za inovativno vodotopno obliko koencima Q10 naravnega izvora, ki jo odlikuje izjemna absorpcija.

Andraž Lamut, specialist na bradlji                                                                           Vadbeno blazino je Andražu Lamutu simbolično predala Anda Arko, vodja prodaje v podjetju Valens


20. oktober 2017


Letos smo naše izdelke prvič predstavili na sejmu Supply Side West v Las Vegasu, ki je potekal 28. in 29. septembra 2017. Glavni namen je bil predstaviti naše podjetje in patentirano surovino Q10Vital ameriškim proizvajalcem in distributerjem prehranskih dopolnil, saj ZDA predstavljajo največji delež v svetovni potrošnji koencima Q10. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur, v okviru Javnega razpisa “Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017”. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


15. oktober 2017


Podjetje Valens se je že tretje leto zapored udeležilo sejma Narava in zdravje, kjer smo predstavili našo linijo prehranskih dopolnil. Največje zanimanje je še vedno za naš najbolje prodajani izdelek Quvital, ki zaradi patentirane vodotopne oblike Q10 predstavlja vrhunsko kakovost v svetovnem merilu, vedno bolje pa so sprejeta tudi Valens ustna pršila, ki omogočajo enostavno uporabo in so odličnega okusa. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem in se vidimo prihodnje leto!


10. september 2017


V podjetju Valens v prihodnje načrtujemo povečan obseg poslovanja na domačem in na tujih trgih. Za dosego ciljev, ki smo si jih zastavili, potrebujemo novega sodelavca/ko, ki bo naši prodajni ekipi pomagal/a na poti do uspeha. V ta namen razpisujemo novo delovno mesto:

KOMERCIALIST

Od kandidatov pričakujemo naslednja znanja in veščine:

  • Odlično znanje slovenskega in angleškega jezika
  • Komunikativnost in veselje do dela z ljudmi
  • Odlične prodajne veščine in pogajalske sposobnosti
  • Napredno znanje MS Office (predvsem Excel)
  • Samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost
  • Vozniški izpit B kategorije
  • Pripravljenost na službena potovanja izven Slovenije

Vaša naloga bo pridobivanje novih kupcev s področja prehranskih dopolnil in surovin, pri čemer boste odgovorni vodji prodaje. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v marketingu in delu s prehranskimi dopolnili oziroma zdravo prehrano.

Ponujamo zaposlitev v rednem delovnem razmerju (ni pa pogoj, lahko tudi s. p.), v urejenem okolju in ambicioznem kolektivu. Delovno mesto je v Šenčurju pri Kranju.

Vaše prijave z opisom znanj in konkretnih izkušenj pošljite do 30. 9. 2017, izključno v elektronski obliki na info@valens.si, z zadevo “Komercialist”.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.