KAKOVOST IZ SLOVENIJE

Slovensko podjetje Valens je svetovno priznan proizvajalec inovativnih prehranskih dopolnil in funkcionalnih surovin, ki ponujajo odgovor na izzive sodobnega načina življenja. Ekipa vrhunskih strokovnjakov s področja farmacije in nutricionistike nenehno skrbi za razvoj izdelkov, ki prinašajo nove dimenzije zdravja, dobrega počutja in notranje lepote. Naša prehranska dopolnila so na voljo že v več kot tridesetih državah, medtem ko smo s surovino Q10Vital®, eno najboljših oblik koencima Q10 na svetu, prisotni že na štirih različnih kontinentih.

Razvoj in proizvodnja izdelkov in surovin potekata v Šenčurju pri Kranju, kjer je tudi sedež podjetja. Pri zahtevnejših projektih sodelujemo tudi z zunanjimi inštitucijami in poslovnimi partnerji. Celoten postopek poslovnega procesa poteka skladno s standardi ISO 9001:2008 in po mednarodno uveljavljenih standardih dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so naši izdelki popolnoma varni za uporabo.

image2

PRODAJNA MESTA

Naši izdelki so vam na voljo v naši spletni trgovini. Že več kot deset let jih lahko dobite tudi v vseh lekarnah in prodajalnah Sanolabor po Sloveniji. Nekateri izdelki so na voljo tudi v drogerijah Tuš in drugih specializiranih trgovinah z zdravo prehrano.

GARANCIJA KAKOVOSTI

Prehranska dopolnila Valens so na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah, ki omogočajo nadzor distribucije in pogojev skladiščenja, hkrati pa vam lahko njihovi zaposleni strokovno svetujejo. Podjetje Valens ima certifikat GMP, ki zagotavlja kontrolo vhodnih surovin in proizvodnjo po standardih dobre proizvodne prakse, ki jih uporabljajo tudi farmacevtska podjetja. Razvoj in proizvodnja izdelkov Valens potekata v Šenčurju pri Kranju že več kot deset let. Valensovo ekipo sestavljajo vrhunski strokovnjaki z različnih področij živilske tehnologije, kemije, farmacije in biologije, ki so vam vedno na voljo za dodatna pojasnila in vprašanja.