Shopping Cart (0)

Vitamin D

ODLIČNA ABSORBCIJA

Vitamin D v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. To je še posebej dobrodošlo za tiste, ki imate oteženo absorpcijo v prebavilih.

Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

ENOSTAVNA UPORABA

Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitamin D, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želite jemati kapsul ali tablet.

Valens vitamin D ustno pršilo hitro postane nepogrešljiv pripomoček v vašem žepu ali torbici!

PESTRA IZBIRA

Ustna pršila z vitaminom D so na voljo v štirih različicah. Za najmlajše je na voljo nov naravni izdelek Valens Vitamin D-Natur brez konzervansov in arom ter Valens D Baby. Odrasli lahko izbirate med pršiloma Valens Vitamin D plus s 500 IU vitamina D, obogaten z vitaminom K, in Valens Vitamin D 1000 s kar 1000 IU vitamina D.

BREZ DODANEGA SLADKORJA

Pršila Valens Vitamin D ne vsebujejo dodanega sladkorja. Vitamin D-Natur vsebuje 100 % naravne sestavine in je brez konzervansov, arom ter barvil.
Ostali izdelki vsebujejo zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Valens D-Natur

Valens vitamin D-Natur brez konzervansov v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitamina D, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želite jemati kapsul ali tablet.

Valens D-Natur pršilo vsebuje naravno obliko vitamina D3, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov tvori naša koža in za katero je dokazana odlična absorpcija. Izdelek je brez konzervansov, zaradi česar je primeren tako za dojenčke, kot odrasle. Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice.

Sestavine:
srednjeverižni trigliceridi,
vitamin D (holekalciferol)

10 razlogov za izbiro ustnega pršila Valens D-Natur

1. Popolnoma naravne sestavine
2. Ne vsebuje konzervansov
3. Primerno za dojenčke, otroke in odrasle
4. Vsebuje kar 150 razprškov
5. Ne povzroča krčev pri dojenčkih
6. Enostavno in zabavno odmerjanje
7. Zagotavlja hitro absorpcijo v ustni votlini
8. Primerno za vegetarijance
9. Razvito in izdelano v Sloveniji
10. Preverjena kakovost

Valens D-Natur
Količina vitamina D na razpršek 400 IU (10 μg)
Okus: brez okusa
Priporočen odmerek za otroke do 3. leta* 1 razpršek dnevno, priporočamo uživanje po obroku
Priporočen odmerek za otroke od 3. leta dalje* 1-2 razprška dnevno
Priporočen odmerek za odrasle** do 3 razprške dnevno
Razprškov v pršilu 150 (15 ml)

*O višini odmerka se posvetujte z zdravnikom. Pediatri običajno svetujejo 400 ID vitamina D dnevno, ob povečanih potrebah pa tudi več.

**Izdelek je primeren tudi za odrasle. Za vzdrževanje ravni vitamina D (ob normalni izpostavljenosti sončnim žarkom), je dovolj 400 IU dnevno, medtem ko je v obdobjih brez sonca (jesen, zima) priporočljivo jemati tudi 800 IU ali več.

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 150 dni.

VALENS Vitamin D Baby

Valens vitamin D baby v obliki ustnega pršila omogoča enostavno odmerjanje in odlično absorpcijo, ki se začne že v ustni votlini. Ustno pršilo omogoča bolj prilagojene odmerke vitamina D, glede na vaše dnevne potrebe in je odlično za ljudi, ki ne želite jemati kapsul ali tablet. Vsebuje zgoščen sok jagode, ki daje pršilu zelo prijeten okus. Za optimalen učinek usmerite razpršek pod jezik ali na notranjo stran ličnice. Pršilo ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju in predstavlja odlično alternativo sladkorju.

Valens D Baby
Količina vitamina D na razpršek 400 IU (10 μg)
Okus Jagoda
Priporočen odmerek za otroke do 3. leta* 1 razpršek dnevno, priporočamo uživanje po obroku
Priporočen odmerek za otroke od 3. leta dalje* 1-2 razprška dnevno
Priporočen odmerek za odrasle** 1-2 razprška dnevno
Razprškov v pršilu 125 (25 ml)

*O višini odmerka se posvetujte z zdravnikom. Pediatri običajno svetujejo 400 ID vitamina D dnevno, ob povečanih potrebah pa tudi več.

**Izdelek je primeren tudi za odrasle, ki imajo radi okus jagode. Za vzdrževanje ravni vitamina D (ob normalni izpostavljenosti sončnim žarkom), je dovolj 400 IU dnevno, medtem ko je v obdobjih brez sonca (jesen, zima) priporočljivo jemati tudi 800 IU ali več.

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 125 dni.

VALENS vitamin D PLUS

Valens vitamin D PLUS je edinstveno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki vsebuje vitamina D3 in K2 naravnega izvora. Vitamin D3 prispeva k ohranjanju zdravja kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija. Vitamin K2 (izdelek vsebuje obliko menakinon MK-7 z najboljšo absorpcijo), pa poleg ohranjanja zdravih kosti prispeva tudi k normalnemu strjevanju krvi. Pršilo zagotavlja odlično absorpcijo že v ustni votlini in ima prijeten okus peperminta. Priporočamo uživanje po obroku. Praktična embalaža je zelo priročna in pršilo lahko postane vaš zvesti stalni spremljevalec.

Valens vitamin D PLUS (dodan vitamin K2*)
Količina vitamina D3 na razpršek 500 IU (12,5 μg)
Količina vitamina K2 (menakinon 7) na razpršek 15 μg
Priporočen odmerek 1-2 razprška dnevno
Okus Pepermint

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 125 dni.

Valens vitamin D 1000

Valens vitamin D 1000 je prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki vsebuje vitamin D3 naravnega izvora. Za razliko od pršila Valens D PLUS vsebuje dvojni odmerek vitamina D3 (kar 1000 IU) in ima odličen okus jabolka. Vitamin D3 prispeva k ohranjanju zdravju kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija. Pršilo zagotavlja odlično absorpcijo že v ustni votlini, zaradi priročne embalaže pa lahko postane vaš zvesti stalni spremljevalec. Priporočamo uživanje po obroku.

Valens vitamin D 1000 IU 
Količina vitamina D3 na razpršek 1000 IU (25 μg)
Okus Jabolko
Priporočen odmerek 1 razpršek dnevno

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 125 dni.

Valens D-Natural Vegan

Valens D-Natur Vegan je 100% naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila. Izdelek vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz alg, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Valens D-Natur Vegan ne vsebuje konzervansov in je primeren za vse, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja in želijo popolnoma naravne izdelke. Izdelek je oljnate strukture, brez okusa.

Valens vitamin D 1000 IU 
Količina vitamina D3 na razpršek 1000 IU (25 μg)
Okus Brez okusa
Priporočen odmerek 1 razpršek dnevno

Glede na priporočene odmerke izdelek zadošča za 125 dni.

Veganski vitamin D3 iz alg
Vir vitamina D3 v ustnem pršilu Valens D-Natur Vegan so alge, zaradi česar je primeren tudi za vegane.

»Vegan society« certifikat
Proizvajalec surovin razpolaga z naslednjimi certifikati:

  • »Vegan society approved«
  • »Vegetarian society approved«
  • »Kosher« certifikat
  • »Halal« certifikat

Podjetje Valens ima GMP certifikat – najvišji proizvodni standard za prehranska dopolnila, ki zagotavlja sledljivost in kakovost surovin ter končnih izdelkov. Vsi dokumenti so vedno na vpogled pristojnim organom.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

MENI